teisipäev, 1. aprill 2008

NERO WOLF (III) fotokroonika

1. Käik - Vitello Tonnato e. külmad vasikaliha lõigud tuunikala kastmega

2. Käik - Selleri-kantaluubisalat sõstravinegretiga





3. Käik - New Orleansi bouillabaisse mereahvena ja hiidkrevettidega

Arglikud sammud molekulaargastronoomia radadel


4. Käik - Krevetid bordeaux´i moodi õhukeste maisikookidega



5. Käik - Cape codi austripudru hapu kastmega



6. Käik - Sidruni-šerripuding pruuni suhkru kastmega, marineeritud maasikatega


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

supp oli supper. kahju, et pilt ei anna edasi seda mis see supp mu suus tegi :)

Anonüümne ütles ...

Jah, supp oli see kõige parem - isegi kokk ise sõi! ;)
Supp jäi ehk minu maitsele natuke liiga soolaseks (seda märkasin muidugi alles siis, kui supp söödud oli), aga peale klaasikest vett oli jälle kõik korras.

Krevetid olid head, nagu alati.

Jookide osas meeldis mulle see valge õhuline "kleepekas", mis peale vana tallinnat tuli.

Mell ütles ...

Uued asjad vahel ikke meeldivad kah inimestele, kuigi tõenäoliselt olek meeldinud see kleepekas ka ilma mullideta, kuid mullid sai sinna sisse Xantanaga mikserdades ja siis mõni minut vaakumis hoides. Ja see valge asi oli kookose liköör:-)...kahjuks ise ei maitsnud, seega ei oska ka öelda, kas ja kuidas mekkis...Aga peaks järgmine kord õlle ära tarretama:-) ja siis lusikaga sööma...