Avokaadokreem, krabiliha, tšilliõli
2012 Les Domaniers Blanc, Ott Selection, Cotes de Provence AC, Prantsusmaa
*
Röstitud sibula leem, borretane sibul, õunakreem, metsapähkel
Los Arcos Dry Amontillado, Solera Reserva Sherry, Emilio Lustau Hispaania, Jerez-Xeres
*
Merikuradi saba, vesikressi kreem, sinimerekarbi kaste
2009 EQ Chardonnay, San Antonio D.O., Matetic Tšiili, San Antonio Valley
*
Pardisüda soolapeedi, ürdipuruga, pardi consomm
2012 Kracher Blend 2 (Zweigelt-Cabernet-Merlot), Burgenland, Kracher Austria, Burgenland
*
Pannil röstitud tuvi, pataadipüree, portveinikaste
2011 Le Redini, Toscana IGT, Tenuta Degli Dei, Itaalia
*
Juustud - lehmajuustud, üks kitsejuust
2012 Apasionado de José Pariente, Sauvignon Blanc Dulce, Rueda DO, Jose Pariente, Hispaania, Castilla y León
*
Šokolaad, kohvikreem, kirschwasseri kaste
Elixir Veneziano, Liquore di Vino, Negroni - Antica Distilleria, Itaalia, Veneto
*
2 kommentaari:
Pikk jutt - jama jutt!
Kala oli hea, tuvi kah peaaegu(vähem oleks küpseda tahtnud) ja magus oli hea. Ülejäänutel polnud ka viga.
Veini kohapealt ei saa nuriseda, kindlasti võtame järgmine kord samast kohast!
Kalatoidu pilt on nii hea, et paneks või seinale! :)
Eile just Jettega rääkisime, et kokkamise tase on nii kõrgeks lihvitud ja toidud nii head, et enam ei oska siin blogis kuidagi kommenteeridagi, ainult kiidaks takka. Minu kõige eredamad mälestused ka merikuradist, selle järel kohe pardisüdamed ja tuvi.
Tänud Maido, see kalakäigu pilt tõesti kõige asjalikum (natuke vast liiga soe toon jäi), aga muus osas fotograafi tase kahjuks küündi kuidagi kokkade tasemele.
Kui 2017 meil 10 aastat täis saab, siis järgmise dekaadi Rain teeb süüa ja Marko pildistab - meie saame niisama targutada.
Postita kommentaar