Cremant de Loire Extra Brut, Langlois-Chateau, Quadrille 2007
hors d´oevers (kartul kalamarjaga)
Pinot Blanc, Alsace AC, Zind Humbrecht 2011
œuf de canard a´la truffe ehk pardimuna trühvliga
*
Clos Mireille „Coeur de Grain“, Cotes de Provence AS, Ott 2013
bourride ehk Provence kalapada aioliga
*
Pouille-Fumé AC „Chatelain Prestige“, Domaine Chatelain 2010
filet de sole a´la meuniére ehk merikeel möldrinaise moodi
*
Chateau Bouscassé „Vieilles Vignes“, Madiran AC, Brumont 2006
magret d'oie au foie gras ehk hanerind portveinikastme ja hanemaksaga
*
hors d´oevers (kartul kalamarjaga)
*
œuf de canard a´la truffe ehk pardimuna trühvliga
*
Clos Mireille „Coeur de Grain“, Cotes de Provence AS, Ott 2013
bourride ehk Provence kalapada aioliga
*
Pouille-Fumé AC „Chatelain Prestige“, Domaine Chatelain 2010
filet de sole a´la meuniére ehk merikeel möldrinaise moodi
*
Chateau Bouscassé „Vieilles Vignes“, Madiran AC, Brumont 2006
magret d'oie au foie gras ehk hanerind portveinikastme ja hanemaksaga
*
fromages
*
Muscat de Beume de Venice AC, Perrin 2011
tarte tatin ehk tagurpidi õunakook lemon verbena jäätisega
*
Joogid Tarmo Smalko
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar