Praetud räim juursellerikreemi ja õuna-leiva marjaga
Poggio Vino Spumante Brut, Giorgio Colutta, Friuli;
*
Aedviljakohend, piimavahu ja isetehtud majoneesiga
Pinot Blanc "Les Princes Abbes“ 2011, Domaines Schlumberger, Alsace;
*
*
*
Mulgipudru, rohelise sibula kreemi, peekonipuru ja kuivatatud sibulaga
Pinot Blanc "Les Princes Abbes“ 2011, Domaines Schlumberger, Alsace;
*
Hernesupp praetud lihaleivaga
Järveotsa vutt, porrukreemi, röstitud miniporru ja vutikastmega
Kukekoiva confit, hirsipudru, soolaküps sibula, kokku keedetud puljongi ja miniporganditega
Mercurey Rouge "La Framboisieres" 2008, Domaine Faiveley, Bourgogne;
Leivakreem kokku keedetud õunamahlaga
Muscat de Rivesaltes AOC, Domaine Mont Noir.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar