neljapäev, 20. november 2014

Sügisene rannaküla – XXVII




Klaas kihisevat/ Francois 1, Metodo Classico Brut Spumante, Castello di Querceto, Toscan;











1. Kammkarbivahvlid sidrunheinakreemiga Pinot Grigio, Giorgio Colutta, Colli Orientali del Friuli;






2. Lest ja kartul. Terre di Matraja Bianco, Fattoria Colleverde, Lucca-Toscan;


*


3. Kalasupp

*


4. Kitsemampel


*


5. „Nõiakartul“ koorese seenekastmega. Terre di Matraja Bianco, Fattoria Colleverde, Lucca-Toscan;

*


6. Lambaliha odrapasta, juurselleripüree ja sirmikukastmega

Brania delle Ghiandaie Rosso, Fattoria Colleverde, Lucca-Toscana


*


7. Kohupiim rabarberikisselli. Furmint Muzsa, Tokaji, Fox Bros, Ungari


1 kommentaar:

TUUL ütles ...

Ei saa salata, et minu eriline sümpaatia kuulub alati Pedase ja Kabli söömingute vastu. Taaskord perfektne sooritus. Parimateks käikudeks kalasupp ja lammas. Magustoit ajaloo parima 5 sees kindlasti. Ka magustoidu pilt on super - mitte eriti lemmik supitaldrik, mille harva riiulist välja võta, annab just sellele magustoidule erilise tausta ja apetiitsuse. Ajatu nõukaaegse supitaldriku koloriit ja muster mängib magustoiduga perfektselt kaasa!