teisipäev, 6. august 2024

XXXVII SÖÖMING. TULI JA SUITS. KABLI, JUULI 2018

Tuli ja suits

  1. Kala ja sibul- suitsutatud tuur grillitud suvisibulaga (pintselda riisiäädika ja mee glasuuriga ning pane juurde togarashut ning merevetika puru, röstitud seesamiseemneid (külm)

Grillitud tuur- grillitud tuur romanesco kastmega (kuum), glasuuriks- mesi, laimimahl,  meresool. 

  1. Praetud juust, praetud suluguni juust, rosina siirupis viinamarjad, grillitud köögiviljadest aadžika kaste pasta (mehhiko kaste) ja gruusia leib. 
  2. Küpsetatud karbid. Küpsetatud karbid peterselli- küüslaugu-veini kastmega
  3. Suitsupart. Suitsupart (ilma nahata), krõbe pardinahk, suitsutatud vutimuna/pardimuna kollane, grillitud juurviljadega, soolapeet, vürtsikas mesi ja erineva salatiga. 
  4. Lõkkesupp röstitud seente ja vasikaga- küpsetatud tummine supp- naturaalse puljongiga (grilli ja suitsuta erinevaid lihasid ning juurikaid (tuhas küpsetatud kartulid, porgandid, suitsutatud sibulad, grillitud roheline sibul) ning tee sellest supi paks osa /rösti looma konte ning keeda korralik puljong, juurde võiks olla grillitud puraviku jalad/kuningausterservik ning röstitud juurikad või tee kanakontidest puljong ja supp koos võiga röstitud kukeseentega ja kergelt krõmpsuva köögiviljaga.
  5. Lõkke kala ehk lõõma lõhe…. 
  6. Wagyu flank steik. 
  7. Ananassi sorbe --Grillitud ananassi- vanilje sorbe, vaarikatega, mascarpone-laimi kreemi ja meega röstitud puruga 

chimchurri

Kommentaare ei ole: