Tuli ja suits
- Kala ja sibul- suitsutatud tuur grillitud suvisibulaga (pintselda riisiäädika ja mee glasuuriga ning pane juurde togarashut ning merevetika puru, röstitud seesamiseemneid (külm)
Grillitud tuur- grillitud tuur romanesco kastmega (kuum), glasuuriks- mesi, laimimahl, meresool.
- Praetud juust, praetud suluguni juust, rosina siirupis viinamarjad, grillitud köögiviljadest aadžika kaste pasta (mehhiko kaste) ja gruusia leib.
- Küpsetatud karbid. Küpsetatud karbid peterselli- küüslaugu-veini kastmega
- Suitsupart. Suitsupart (ilma nahata), krõbe pardinahk, suitsutatud vutimuna/pardimuna kollane, grillitud juurviljadega, soolapeet, vürtsikas mesi ja erineva salatiga.
- Lõkkesupp röstitud seente ja vasikaga- küpsetatud tummine supp- naturaalse puljongiga (grilli ja suitsuta erinevaid lihasid ning juurikaid (tuhas küpsetatud kartulid, porgandid, suitsutatud sibulad, grillitud roheline sibul) ning tee sellest supi paks osa /rösti looma konte ning keeda korralik puljong, juurde võiks olla grillitud puraviku jalad/kuningausterservik ning röstitud juurikad või tee kanakontidest puljong ja supp koos võiga röstitud kukeseentega ja kergelt krõmpsuva köögiviljaga.
- Lõkke kala ehk lõõma lõhe….
- Wagyu flank steik.
- Ananassi sorbe --Grillitud ananassi- vanilje sorbe, vaarikatega, mascarpone-laimi kreemi ja meega röstitud puruga
chimchurri
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar